Üleskutse: millises Tallinna rõivapoes on parim teenindus?

, tallinncity.ee vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viru keskus lubab ostjatele suuri allahindlusi.
Viru keskus lubab ostjatele suuri allahindlusi. Foto: Stanislav Moshkov / Õhtuleht

Viru Keskuse teeninduskohtade ning kaupluste regulaarne teenindustaseme kontroll selgitas välja, et keskuse parim teenindus on Montoni kaupluses.

Uuring hindas teeninduskoha ilmet, teenindajate välimust ning suhtlemisviisi, professionaalsust ning ostlemiskogemuse emotsionaalset üldmuljet. Tänavuse testostlemise esimene voor toimus aprillist maini ning hõlmas Viru Keskuse 108 teeninduskohta. Kokku vaadeldi igapäevast klienditeenindust 226 külastuse käigus, sealjuures enamus teeninduskohti külastati kahel korral. 

Üleskutse: Tallinncity ootab lugejatelt vihjeid ja tagasisidet tallinna rõivakaupluste taseme ja teeninduse kvaliteedi kohta – kus on meeldivad müüjad, milline on pakuvata kauba kvaliteet ja millised hinnad? Parima teeninduse, kaubavaliku ja hindade kohta ootame infot nii kommentaariumisse kui ka meie toimetuse aadressil toimetus@tallinncity.ee.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles