Pealinn plaanib riigilt streigikahjud sisse nõuda

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Streigi tõttu tuleb täna Tallinnas trammi tavapärasemast kauem oodata.
Streigi tõttu tuleb täna Tallinnas trammi tavapärasemast kauem oodata. Foto: Marina Puškar

Ametiühingute keskliidu streigiga liitusid täna kella 10.30 paiku Tallinnas osa trolli- ja trammijuhte, kuid liiklust see ei mõjutanud.


Sõpruse puiesteel nähtud trollijuhid rääkisid Postimees.ee'le, et streigiga on liitunud vanemad trollijuhid, hiljuti tööle asunud kardavad oma teenistuse pärast ning sõidavad edasi.

Samad juhid ütlesid, et eesmärgiga trolliliiklust mitte katkestada on rooli pandud ka trollipargi teisi töötajaid, näiteks insenere, kellel vastav luba olemas. Sama tehti trammipargis.

Tallinna abilinnapea Jaanus Mutli sõnul kaalub pealinna valitsus võimalust pöörduda streigist tulenevate kahjude hüvitamiseks vabariigi valitsuse poole, kes on sellisel olukorral lasknud tekkida.

Seoses Eesti Ametiühingute Keskliidu streigiga toimub täna kella 10.15 kuni 11.15ni ühistranspordi töötajate toetusstreik, mis puudutab ka Tallinna ühissõidukeid, teatab Raepress.

Tallinna abilinnapea Jaanus Mutli loodab, et streigi mõju ei halva liialt linlaste tegemisi ning see viiakse läbi korrektselt.

Erinevalt Tartust ja Põlvast, kus streik toimub kogu tööpäeva jooksul, arvestavad streigi korraldajad pealinna elurütmi ja tipptundidega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles