Tehnika tänav pannakse eelolevaks nädalavahetuseks osaliselt kinni

, tallinncity.ee vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Seoses teetöödega on Tehnika tänava Toompuiestee ja Väike-Ameerika tänava ristmike vaheline lõik eeloleval nädalavahetusel liiklusele suletud ning ühistransport suunatakse ümbersõidule. Tänav on läinud ka oluliselt kitsamaks, nagu selgub Tallinncity värskest galeriist, mis peegeldaba Tehnika tänava remondi hetkeseisu.

Ümberkorraldused puudutavad ka ühistransporti:  trollibussiliinide nr 1, 5 ja 7 marsruuti lühendatakse, tehes alg- ja lõpp-peatuse Paldiski maanteel enne Lille peatust korruselamu nr 59 ees paiknevas trollibusside lõpp-peatuses ja tagasipöörde enne Mooni tänava ristmikku.

Liinide nr 4 trollibussid suunatakse ümbersõidule Sõpruse puiestee, Endla tänav, Kaarli puiestee, Toompea tänav, Kaarli puiestee, Toompuiestee, Endla tänav ja Sõpruse puiestee, tehes peatused ümbersõidule jäävates ühistranspordipeatustes ja lõpp-peatuse Kaarli puiesteel Tõnismägi trollibusside peatuses.

  Trollibussiliinide nr 4, 5 ja 7 poolt teenindamata jääva marsruudilõigu teenindamiseks avatakse autobussiliin nr 70 Lille –Tõnismägi – Balti jaamningtrollibussiliini nr 1 poolt teenindamata jääva marsruudilõigu teenindamiseks autobussiliin nr 69 Lille – Kaubamaja.

Trollibussiliinide nr 1, 5 ja 7 kasutajad saavad sõidu jätkamiseks asendusbussiliinile ümber istuda Paldiski maanteel korruselamu nr 59 ees paiknevas ajutises trollibusside lõpp-peatuses ning trollibussiliinil nr 4 kasutajad Kaarli puiesteel Tõnismägi trollibusside peatuses.

Autobussiliinidele nr 21, 21B, 59 ja trollibussiliinide nr 4, 5 ja 7 asendusautobussiliinile tehakse ajutiselt suletava Kelmiküla peatuse asemele ajutine peatus Toompuiesteel enne Paldiski maantee ristmikku.

Ajutiselt suletavale Kelmiküla peatusele lähim autobussiliini nr 40 ning trollibussiliini nr. 1 asendusautobussiliini ajutine peatus on Toompuiesteel enne Paldiski maantee ristmikku paiknev Hotell Tallinn peatus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles