Täna Tallinnas: kirjanduspiknik ja muusika

Tallinncity.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tammsaare muuseumi aiavärvimise talgutel osales täna paarkümmend vabatahtlikku. Eeltalgud on avalöögiks nädalale, mis kulmineerub laupäeval üle-eestilise talgupäevaga.
Tammsaare muuseumi aiavärvimise talgutel osales täna paarkümmend vabatahtlikku. Eeltalgud on avalöögiks nädalale, mis kulmineerub laupäeval üle-eestilise talgupäevaga. Foto: Peeter Langovits / Postimees

Täna, 5.augustil kell 10-17 toimub Kadriorus Tammsaare majamuuseumi aias kirjanduspiknik, kus saab veeta mõnus pärastlõuna kirjanduslikku piknikku pidades ja kirjandusteemalist mälumängu mängides. Samuti saab näha põnevaid näitusi ning lastele jätkub tegevust joonistamisest otsimismängudeni.

Kell 13.30 ja 20 toimub Tallinna Rahvusvahelise Orelifestivali raames Orelivesper «Meistrid ja noored talendid», mille raames kell 13.30 astub Jaani kirikus üles Yval Rabin Iisraelist ning kell 20.00 saab Niguliste kirikus kuulata Ines Maidret.

Tegemist on ühe Eesti vanima muusikafestivaliga, mida korraldab Eesti Kontsert, produtsent ja kunstiline juht on selle asutajana organist Andres Uibo.

Kell 22.30 näidatakse Viru keskuse katuseterrassil filmi «The Bling Ring». Tegemist on Sofia Coppola lavastatud ja tõsielusündmustel põhineva kriminaalse looga süüdimatust noortekambast, kes röövisid Hollywoodi staaride kodudest miljonite dollarite väärtuses väärisesemeid. Peaosas Harry Potteri saagast tuntud Emma Watson.

 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles