Eesti regioonid toovad Tallinna kultuurilist külakosti

, tallinncity.ee vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lasva rahvatantsurühma tantsijad Ain ja Merike Vaher.
Lasva rahvatantsurühma tantsijad Ain ja Merike Vaher. Foto: Tallinncity.ee

«Ava lava, Tallinn» programmi raames kutsub Tallinn külla suvel, kui linnas viibib kõige enam külastajaid, erinevate Eestimaa regioonide esindajaid. Sel nädalavahetusel on külas Lääne-Eesti (Hiiumaa, Saaremaa, Läänemaa, Pärnumaa).

Pealinn on kaugemaid paiku võõrustanud suve algusest saadik, kui kultuurilise külakostiga tegid algust Lõuna-Eesti esindajad.

Ühel suvekuu nädalavahetusel saavad  Raekoja platsil esitleda oma kultuuriorganisatsioone ja –kollektiive, kultuuriturismi valdkonnas tegutsevaid ettevõtteid ja nende tooteid, käsitöö- ja disainikultuuri, vaatamisväärsusi, matkaradu ja kultuuriobjekte, toidukultuuri ning tegeleda sihtkoha turundusega.

Raekoja platsil saab endale soetada piirkonna käsitööd, disaini ning kohalikke teisi tooteid. Lisaks sellele tutvustavad piirkonnad  erinevaid kultuuri- ja turismivaldkonna ettevõtteid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles