Tallinna Rahvaülikoolis saab augustis õppida inglise ärikeelt ja mööbli restaureerimist

, tallinncity.ee vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Tallinna Rahvaülikool

Tallinna Rahvaülikoolis jätkub sügiskursustele registreerimine, mööbli restaureerimise ja inglise ärikeele kursused algavad juba augustis.

Vana mööbli restaureerimise kursust juhendab Tallinna Pedagoogikaülikooli üldtehniliste distsipliinide ja tööõpetuse eriala lõpetanud ja hiljem veel Tallinna Ehituskoolis restauraator-sadulsepa eriala omandanud Eha Vacht. Kursus on praktilise kallakuga: osavõtjad võtavad tundi kaasa mõne väiksema puidust antiikeseme, mida tunni käigus õpetaja näpunäidete järgi korrastatakse. Tutvustatakse ka restaureerimiseks vajalikke materjale ja vahendeid, mida on kodustes tingimustes võimalik kasutada.

Inglise ärikeele intensiivkursusel käsitletakse töö ja karjääriga seotud teemasid, sh raamatupidamine, tööprobleemid, edu ja ebaõnn, äri eri kultuurides, koosolekud ja presentatsioonid jm. Kursust juhendab Aini Kuusik ja kursusel osalemise eelduseks on vähemalt kesktasemel inglise keele oskus.

Avatud on registreerimine kõigile sügiskursustele. Ainuüksi septembris alustab tööd 18 kursust - pakutakse mitmeid keeltekursusi (vene, soome, itaalia ja inglise keel), toiduvalmistamise kursusi, veinikoolitust. Käimas on Tallinna vanalinna ning maailma maid ja rahvaid tutvustavad programmid ning teised põnevad ja eri eluvaldkondi haaravad kursused.

Tallinna Rahvaülikooliga liitus 1. juunist Tallinna Toomklubi ning lisaks Estonia pst 5 toimuvatele kursustele tegutsevad mitmed kursused ja huviringid veel Vene 6. Seal asub ka Teatrikeskus, mis on suunatud peamiselt harrastusteatrite tegijatele, kuid oodatud on ka teised teatrisõbrad.

Teatrikeskus annab võimaluse osaleda praktikumides ja loengutes, stuudiotes ja klubides, projektides ja saada osa etendustest.
Täpsemat infot Tallinna Rahvaülikooli kodulehelt.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles