Viimsi Suveteater etendab Kunksmoori lugu

, tallinncity.ee vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
REPRO "KUNKSMOOR" kordustrükist
REPRO "KUNKSMOOR" kordustrükist Foto: Peeter Langovits

Viimsi Suveteater äratab augustikuus ellu Aino Perviku legendaarse «Kunksmoori». Viimsi Vabaõhumuuseumis, mere kaldal esietendub 9. augustil koguperelavastus täis rõõmu ja laulu, nalju ja lugusid Emmeliinest ja tema kapten Trummist.

Lavastaja ja Suveteatri juhi, Andres Dvinjaninovi jaoks on see juba teine kohtumine nende armsate vanade veidrike ning nende kokkusaamise ja kokkujäämise looga. Kümme aastat tagasi tõi ta «Kunskmoori» Nukuteatri lavale, olles ise  ka muusikaline kujundaja, millega pälvis aasta parima muusikalise kujunduse tiitli 2003. aasta teatripreemiate jagamisel.

Seekordses lavastuses on ta appi kutsunud Kaunimate Aastate Kvarteti, kooseisus Toomas Lunge, Indrek Kalda, Andres Kuut ja Andres Dvinjaninov. Laule ja lugusid saab olema palju, sest Kunksmoor (Ingrid Isotamm, Nuku- ja Noorsooteater) armastas väga vanu meremeeste lorilaule. Kapten Trummi ja trummi mängib Andres Dvinjaninov. Kõike ja kõiki muud mängib Inga Lunge.

Viimsi Suveteatri «Kunksmoor» Viimsi Vabaõhumuuseumis

Autor: Aino Pervik

Lavastaja: Andres Dvinjaninov

Osades: Ingrid Isotamm (Nuku- ja Noorsooteater), Inga Lunge, Andres

Dvinjaninov, Toomas Lunge

Muusikaline kujundus: Indrek Kalda ja Andres Kuut

Etendused Viimsi Vabaõhumuuseumis 9. – 18. augustini.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles