Luksusautod ja Ott Lepland unplugged

, tallinncity.ee vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lamborghini Aventador.
Lamborghini Aventador. Foto: aspaceforphotography.org

Täna, 31. juulil saab Tallinnas imetleda luksuslikke sportautosid, pealinnast välja sõites aga nautida loojangut ja suurepärast toitu koos Ott Leplandi akustilise kontserdiga.

Juulikuu viimasel päeval saabuvad Tallinnasse ligi 60 Põhjamaade luksuslikumat sportautot koguvõimsusega üle 20 000 hobujõudu ning kogumaksumusega ligi 10 miljonit eurot.

Huvilised saavad autosid uudistada täna, 31. juulil ajavahemikul kell 10 -12 Tallinnas Kochi Aitade juures aadressil Lootsi 10 ning pärastlõunal Pärnus, kui orienteeruvalt kell 14.00 supersportautode kolonn Tallinna maanteed pidi linna siseneb.

Maalilises Kaberneeme rannas ja OKO restorani terrassil toimuvad suvekuude mahedatel õhtupoolikutel OKO rannakontserdid, täna astub lavale Ott Lepland unplugged. Publikul on võimalus osta pilet koos koos istekoha ja kolmekäigulise õhtusöögiga OKO terrassil või siis lihtsalt sissepääsupilet kohaga rannaliival. Rannapiletiga külastajad saavad osta keelekastet ja suupisteid välibaaridest.

Ott Lepland esitab koos kitarristi Krisjan Kaasikuga valiku oma lugude paremikust akustilises võtmes. Kontsert on kahes osas ja algab kell 19. Väravad avatakse kell 17:30, õhtusöögi algus kell 18.Tavapilet  maksab 10 eurot, kontsert ja õhtusöök 39 eurot inimene ( selle sees on istekoht terrassil ja kolmekäiguline õhtusöök).

Tallinna raekojas kõlab täna kammermuusika. Kammerelikke palu esitavad Oksana Sinkova (flööt) ja Lea Leiten (klaver) Kõlab Saint-Saёnsi, Mouquet', Poulenci, Elleri, Tüüri jt autorite helilooming. Tavapilet maksab10 eurot, soodushind 8 eurot (õpilane, tudeng, pensionär).

Kultuurikatla Aias astuvad täna algusega kell 20.30 lavale punk, luule ja rock. Moral Opera, Jürgen Rooste ja Machete. Plaate mängib etno-DJ Harl. Pilet maksab 3 eurot.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles