Täna Tallinnas: jalgpalli, muusikat ja kino

, tallinncity.ee vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Niguliste kirik..
Niguliste kirik.. Foto: Toomas Huik.

Olulisematest spordisündmustest leiab Tallinnas täna, 30. juulil aset UEFA meistrite liiga kohtumine. Mitmes Tallinna kirikus saab aga muusikat kuulata.

Sport
Lilleküla staadionil algab kell 19 Nõmme Kalju - Viktoria Plzeni vaheline UEFA meistrite liiga kohtumine.


Muusika
Tallinnas Niguliste kirikus algab aga kell 19 kontsert «Sume suvesüda», kus esineb metsosopran Juuli Lill ja orelil Kristel Aer.
Cantores Vagantese suvemuusika sarjas algab täna kell 18 Tallinnas Rootsi-Mihkli kirikus
kontsert «Tuulemuusika». Esinevad Ene Salumäe (orel) ning Cantores Vagantese plokkflööditrio koosseisus Reet Sukk, Taavi-Mats Utt ja Andres Siitan.


Kino
Täna, 30. juulil kell 18.30 linastub Sõpruses «Paradiisi» triloogia teine film «Usk». Ulrich Seidli täiusliku paradiisi otsingud jätkuvad Austria näitlejanna Maria Hofstatteri kehastatud fanaatilise katoliiklase Anne-Marie abil.
Radioloogiaõena leiba teeniva masohhistlike kalduvustega proua pühendumus Jeesusele on niivõrd jäägitu, et ka oma puhkuse veedab ta jumalasõna ukselt uksele levitades, kaaslaseks Neitsi Maarja pühakuju.

Üsna veidraks kisub lugu, kui välja ilmub Anne-Marie moslemist ja ratastooli aheldatud abikaasa. Kirglikud palved vahelduvad vihaste vaidluste, käsikähmluste ja vaimse ning füüsilise terroriga.
See pole veel kõik. Järgnevad öised vabaõhu seksorgiad, kohtumine härra Rupnikuga, suguühe Jeesusega ning südantlõhestav suhete purunemine – st lahkuminek Jeesusest. Kõik see kokku on peadpööritavalt hirmuäratav, hüsteeriliselt naljakas ning äärmiselt mõtlemapanev ja ilmselgelt on tegemist filmiga, mis jääb vaatajale igaveseks kuklasse tiksuma.

Katusekinos etendub täna kell 23 juba aastal 1984 kinodesse jõudnud kultuslik hittkomöödia «Tondipüüdjad». See on jaburalt naljakas fantaasiaseiklus, mis põimib osavalt eriefekte ja huumorit.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles