Kooliõues avati vabaõhukohvik

, tallinncity.ee vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Kultuurihoov ja Gustav Adolfi Gümnaasium avasid Nunne 10 ja Väike-Kloostri 2 vahel, GAG ajaloomuuseumi kõrval hoovikohviku, kus suveõhtuti toimuvad meeleolukad kontserdid.

Avamisel astus üles Anete Hiie trio, jämmisid ka Rauno Laikjõe ja Kaspar Tambur. Ühtlasi avati Kooli hoovis noore kunstniku Teele Tuuna tööde näitusmüük.

Kooli Hoovis toimuvad iga päev erinevad teemaüritused. Pühapäeval läheb käima pannkoogihommik Prantsuse akordionimuusikaga, esmaspäeval kutsuvad muusikud endaga muusikalisele duellile teisi tuntud ametivendi ning võisteldakse loomingulise elu ja surma peale muusikalistes imprvisatsioonides.

Teisipäev on teatripäev ning võimaluse kogu päeva Vaba lava sisustamiseks saavad teatrid, kolmapäeval saab kuulata valitud artistide ja ansamblite live- kontserte.

Neljapäev on uues vabaõhukohvikus jammipäev, loominguline reede üllatab igal nädalal uue idee ja kontseptsiooniga. Laupäeviti toimuvad Kooli Hoovis aga teemapeod ning vaba lava elu kulgeb ajastu- või teematruus, nt 50ndate rock 'n rolli vm. võtmes.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles