Rattavõistlus toob Piritale ümberkorraldused liikluses

, tallinncity.ee vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mälestussõit Lauri Ausi mälestuseks
Mälestussõit Lauri Ausi mälestuseks Foto: RAIVO TIIKMAA/PM/SCANPIX BALTICS

Pühapäeval, 28. juulil toimuva Maxima GP Lauri Ausi X Memoriaali tõttu on liiklus häiritud Pirita-Kose-Kloostrimetsa ringil kella üheksast hommikul kuni õhtul kuueni.

Jalgrattavõistluse tõttu on liiklus antud piirkonnas kas ümber suunatud või osaliselt suletud. Autodele on Pirita teel ja Merivälja teel suletud linnast väljuva sõidusuuna esimene sõidurada alates Rummu teest kuni Kloostrimetsa teeni. Lisaks on suletud liiklus Rummu teel Pirita teest Kose teeni; Kose teel Rummu teest Lükati teeni; Lükati teel Kose teest Kloostrimetsa teeni; Kloostrimetsa teel Lükati teest Merivälja teeni.

Liiklus on avatud, kuid oluliselt häiritud ülejäänud võistlustrassil, mis suundub Pärnamäe teed, Vana-Narva manateed, Saha-Loo, Loo ja Lagedi teed mööda Kostivere teeni ning sealt ümber Maardu järve Saha-Loo ja Pärnamäe teed mööda tagasi Kloostrimetsa teeni.

 Ühistranspordiliiklus piirkonnas toimib, kuid peatused on linnast väljuval suunal kas ajutiselt mujale liigutatud või osaliselt suletud. Buss ei peatu Rummu peatuses ning Pirita peatus on ajutiselt nihutatud Kloostrimetsa tee ristile. 

 Ühistranspordi ja kohalike elanike läbipääs on piirkonnas liiklusreguleerijate poolt tagatud ning toimub eskordisõidukite juhatusel, kui rajalt pole lähenemas jalgrattureid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles