Telliskivi tänav suletakse ja Järvevana teel läheb kitsaks

Uwe Gnadenteich
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Järvevana tee.
Järvevana tee. Foto: Uwe Gnadenteich

Seoses tee-ehituse ning asfalteerimistöödega jääb Järvevana tee Veerenni tänava ja Pärnu maantee vahelisel lõigul lähiajal mõlemas suunas avatuks üks sõidurada.


Suunaga Veerenni tänava poolt Pärnu maanteele on üks sõidurada avatud 25. juulist kuni 29. juulini, 3. augustist kuni 4.augustini ja 10. augustist kuni 11. augustini.

Suunal Pärnu maanteest kuni Veerenni tänavani on avatud üks sõidurada 27. juulist kuni 2. augustini ja 10. augustist kuni 11. augustini.

Seoses sellega palub transpordiamet nimetatud kuupäevadel võimalusel Järvevana teed liiklemiseks vältida. Ummikud võivad tekkida Järvevana teel, Tammsaare teel ja Tartu maanteel.

Transpordiamet soovitab Lasnamäe ja Mustamäe ning Õismäe vaheliseks liikluseks kasutada Tallinna ringteed ning sisenemiseks linna Saku-Tallinna maanteed ja Männiku teed.

Lisaks sellele suletakse alates 29. juulist kuni 28. augustini kapitaalremondiks Telliskivi tänav. Ümbersõit Kopli ja Ristiku tänava suunalt.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles