Tsivilisatsioonide kokkupõrge

Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Liis Treimann

Eile ja täna mängivadlaulavad eesti muusikud, nende hulgas Rein Rannap Tallinnas Mustpeade majas ette Hiina suurte teatrite juhtidele ja muusikaprodutsentidele. Pärast Eestit külastab Hiina delegatsioon Lätit ja Leedut.

Tutvumiskäigu tulemusel korraldatakse Eesti Kontserdi peaprodutsendi Madis Kolgi sõnul järgmisel aastal Hiinas Balti riikide muusikasari, ülejärgmisel aastal on Hiina muusikuid oodata vastukülaskäigule Balti riikidesse.

Hiinat ajendab soov pakkuda oma publikule midagi uut. «Neid huvitavad nimed, suured koosseisud, paeluvad kavad, » täpsustas Kolk. Eilsete esinejatega jäid hiinlased väga rahule, tormilise aplausi teenis tenor Mati Turi. Hiina delegatsioonile mängivad ette veel käsikellade ansambel Arsis, klaveriorkester, SaxEst, Martti Raide, Filharmoonia Kammerkoor, FaSchola ansambel, rahvusmeeskoor koos Metsatölluga, Mihkel Poll ning C-JAM.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles