Galerii: Kadriorus toimuvad juubelipidustused

Kertu Kula
, suvereporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Täna ja homme tähistab Kadrioru lossi- ja pargiansambel 295. sünnipäeva, mille käigus toimub Kadrioru pargis ja muuseumites mitmesugused meeleolukaid ettevõtmisi kogu perele.

Kadriorus alustas täna ennelõunal sünnipäeva traditsiooniliste lossiaiamängudega, mis pakkus eriti huvi lastele, kes said  lahendada erinevaid nuputamis- ja otsimisülesandeid nii pargis kui ka lilleaias.

Lossimängud lõpetas meeleolukas Teoteatri etendus «Kuidas loomad endale sabad said?», millest võtsid osa ka lapsed, kes said eelnevalt töötubades erinevate loomade näomaalingud.

Tänased pidustused lõpetas Peterburi ajaloolise tantsu stuudio Petit Trianon etendusega. Sünnipäev jätkub homme kell 13 ning  kogu päeva jooksul astuvad üles tantsu- ja tsirkuseartistid.

Meeleolukat muusikat esitavad Tallinna Tuletõrjeühingu puhkpilliorkester ning Laura Junson ja Erko Niit bändiga. Pidustused lõppevad kell 19.30 Corelli Barokkorkestri kontserdiga.

Vabas õhus toimuvatest juubelipidustustest osavõtt on kõigile tasuta. Sissepääs Kadrioru kunstimuuseumi ja Mikkeli muuseumi üritustele on üks euro.

 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles