Number 9 terrass

, tallinncity.ee vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Kohtade arvult kõige suurem, 180 inimest mahutav restoran Number 9 katusekohvik lubab häid toite koos suurepärase vaatega Tallinna kesklinnas, Euroopa maja (Rävala 4) üheksandal korrusel.

Asukohta ning terrassimenüüd, mille märksõnadeks suvine värskus ja kergus, peab nende trumbiks ka Number 9 peakokk Dmitri Fomenko. Number 9 restoranil, brasserie’l ning terrassil on igaühel oma isikupärane menüü, ka klassikalistele toitudele on ta lisanud midagi erilist – nii saab katusebaaris näiteks nautida kokteilimaailma ning toidukraami meeleolukat tvisti, sest lehttaignas küpsetatud lõhele (11 eurot) rohelise salatiga annab lisanüansi Cosmopolitani kaste. Ning mis võiks olla veel suvisem ja suurlinlikum kui värsked austrid ja maasikad (14 eurot)! Kokteilikaart tasub samuti vaatamist ning erineva mekigajookide kohta võib teenindajat soovitust küsida.

Siingi toimuvad eriüritused, näiteks 31. juulil on tulemas näiteks Ott Leplandi aktustiline live-kontsert, mille pääse maksab 6 eurot. Katuseterrassi klientideks õhtuste nautlejate kõrval on aga ka ümberkaudsete büroode töötajad– alates 12st saab seal ka kiiret lõunat, päevapraad maksab 5 euro ringis. Number 9 terrass on esmaspäevast neljapäevani avatud kella 12 – 23ni, reedel ja laupäeval 12- 01ni ning pühapäeval ollakse avatud 12 -21.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles