Komeedi kohviku terrass Solarise katusel

, tallinncity.ee vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

120- kohaline Komeedi kohviku terrass, mis viib külalise Solarise katusele, pakub ainulaadset võimalust Tallinna kesklinnas katuseaias jalutada – Anni (Arro) aias kasvavad mõnusalt maasikad ja rabarber, tomatidki küünitavad oma põski päikese poole.

Laudade vahel püüab pilku pisike bassein, kus sulistada siiski ei tohi. Kes lauas aga istuda ei taha, võib rahumeeli lamamistoolile pikali heita ja sel moel pakutavat, näiteks maasika-arbuusi-basiilikusmuutit nautida, või siis tellida mojito või mango daiquiri.

Komeedi katuseterrass on külastajatele avatud iga päev, uksed avatakse kell 12 ning suletakse tööpäeviti kell 23, kuid eriürituste ajal keeb elu terrassil kella kolmeni varahommikul. Laupäeval on terrass avatud kella 12-24ni ning pühapäeval 12-21. Terrassile kohti reserveerida ei saa, küll aga tasub kohad kinni panna kohvikusse ning sealt siis hea ilma ja võimaluse korral katusele ümber kolida.

Mõistagi annavad Komeedis tooni oma firmaroad: kes poleks siis kuulnud Nadja imelistest kookidest! Teenindusjuhi Freed Kruusbergi sõnul on nende trumbiks mõnus atmosfäär ja vaade, kõik koogid valmivad kohapeal ja katusele tullakse tihti kohvi-kooki nautima, rahva lemmikuks on kujunenud vaarika-beseerull.

Kuulsad on ka Komeedi kiluvõileib ja lambalihakotlet, taimetoidusõpru rõõmustab beebiporgandikotlet kikerhernestega. Pearoad maksavad 10-16, eelroad 5-8 eurot. Tööpäeviti tuleb palju külastajaid juba lõunaks, ajahädas lõunatajad saavad näiteks supid kõige kiiremini kätte.

Rahvarohkeks läheb Komeedi terrassil õhtuti, kahel päeval nädalas toimuvad ka eriüritused: kolmapäeviti korraldab terrassi elu-olu Martin Saar, reedeti Maret Soom, kelle vedada on Soft Landingu nimeline üritustesari. Sel reedel, 19.juulil läheb käima näiteks Magnum party – avatakse Maksim Toome fotonäitus, kus fotodel Diana Arno suvine bikiinikollektsioon, mille moeshow peol samuti aset leiab.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles