Pealinna ettevõtjaid oodatakse konkursile

, tallinncity.ee vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viis aastat tagasi sai Tallinna Ettevõtluspäeva konkursi "Tallinna Noor Ettevõtja 2007" peapreemia sai OÜ Realister. Pildil  STEN SAAR, OÜ Realister, koos preemiaga.
Viis aastat tagasi sai Tallinna Ettevõtluspäeva konkursi "Tallinna Noor Ettevõtja 2007" peapreemia sai OÜ Realister. Pildil STEN SAAR, OÜ Realister, koos preemiaga. Foto: PEETER LANGOVITS/PM/SCANPIX

Tallinna Ettevõtlusamet kutsub pealinna ettevõtjaid taas osalema konkursil  «Tallinna ettevõtlusauhinnad 2013». Konkursi eesmärgiks on edendada ettevõtlikkust ning tutvustada laiemale üldsusele tegusaid ettevõtteid ja organisatsioone.

Konkursi raames tunnustatakse parimat ettevõtlust või turismi soosivat kinnisvaraalast arendusprojekti, ettevõtjatevahelist koostööprojekti, alustavat ettevõtjat, turismitegu, töökohtade loojat ning vastutustundlikku ettevõtjat. Vastutustundliku ettevõtja kategooria raames antakse sellel aastal esmakordselt välja ka ökouuenduse eriauhind, mis põhineb ettevõtete keskkonnasäästlikel tegevustel.

Lisaks kuuele põhikategooriale antakse ettevõtluspäeval traditsiooniliselt üle eriauhinnad ka aasta parimatele rakenduslikele teadustöödele Eesti Kunstiakadeemias, Tallinna Tehnikaülikoolis ja Tallinna Ülikoolis.

Konkursil osalemiseks tuleb ankeet täita veebilehel. Kandideerida saab kuni 9. septembrini. Ettevõtluskonkursi võitjad kuulutatakse välja 2. oktoobril toimuval pidulikul vastuvõtul.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles