Lugejad: üheski Tallinna rannapiirkonnas ei saa normaalselt autot parkida!

, tallinncity.ee vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Autoparkla Pikakari rannas. Buss nr. 59  kasutab ümber pööramiseks väikse parkla sissesõiduala.
Autoparkla Pikakari rannas. Buss nr. 59 kasutab ümber pööramiseks väikse parkla sissesõiduala. Foto: PEETER LANGOVITS/PM/SCANPIX

Tallinncity üleskutsele vastanud lugejad nentisid, et parkimisprobleemideta randa pealinnast ei leia.

«Ma ei tea Tallinna lähikonnas mitte ühtegi randa, mille lähedal saaks normaalselt parkida. Ühistransport randadesse on samuti korraldamata, et jätaks auto kuhugi linna suuremasse parklasse, kust käiksid ekspress-liinibussid väikese intervalliga otse randa ja tagasi,» pahandab üks lugeja, ja meenutab, kuidas varemalt käis Pirita ja kesklinna vahet suviti ekspressbuss üsna tiheda graafikuga. «Praegu ei midagi, vaid 1A oma tavapärase graafikuga,» pahandab üks lugeja.

Samuti on tema arvates Kakumäel ja Väänas on arvestatud vaid kohalike inimestega, pole õiget teedki, selle laiusest rääkimata. Samal arvamusel on ka üks teine lugeja, kelle hinnangul pole Kakumäe randa võimalik jalgsi turvaliselt minna. «Õueala ja künnised pole lahendus, kui kõnnitee puudu on,» nendib teine kommentaator.

«Randade lähedal on parkimiskohti ebanormaalselt vähe ja randa viivad teed on ebanormaalselt kitsad, kus enamikes kohtades pole võimalik ka ainult ühel pool teed parkida. Tahad olla korralik autojuht, siis mine oma perega kell 8 randa ja tule sealt tagasi kell 20, ainult nii on võimalik leida vaba koht parkimiseks ja ohutuks tagasisõiduks koju,» nuriseb lugeja.

Samas oli ka vastanuid, kes nentisid, et autoga randa sõita pole mõtet, kui sinna viib ühistransport.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles