Balti Laevaremonditehases süttis lammutamisel olev laev

Andres Einmann
, postimees.ee päevatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Põlenud laev Balti Laevaremonditehases.
Põlenud laev Balti Laevaremonditehases. Foto: Balti Laevaremonditehas

Põhja-Tallinnas Balti Laevaremonditehases süttis täna öösel lammutusjärgus oleva laeva isolatsioon, päästjad panid hommikuks tulele piiri.

Häirekeskus sai kell 1.44 teate tulekahjust Kopli tänaval asuvas sadamas, teatas Põhja päästekeskuse pressiesindaja Postimehele.

Päästemeeskondade saabudes põles laevaremonditehases 100 meetri pikkuse lammutusjärgus oleva laeva isolatsioon. Kesklinna, Lilleküla, Mustamäe ja Kopli päästemeeskonnad alustasid sündmuskohal kohe kustutustöid, mis vältasid terve öö.

Kell 7.56 panid päästjad tulele piiri, jätkati järelkustutuse ja lammutustöödega. Inimesed õnnetuses kannatada ei saanud. Tulekahju tekkepõhjuse selgitab uurimine.

Balti Laevaremonditehase pressiesindaja Katja Ljubobratetsi sõnul on tegu lahtilõikamisel oleva laevaga, kus põlengu tekke ajaks ei teostatud töid eelneva 12 tunni jooksul. «Tänu pidevale jälgimisele lokaliseeriti põleng koheselt. Mingeid ohtusid ümbritsevale keskkonnale, tootmisele ega inimestele ei tekkinud. Hetkel jätkakse laeva jahutamist. Kõik lahtilõikamistööd on praegu peatatud,» täpsustas Ljubobratets.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles