Teetööd Tallinnas jätkuvad

, tallinncity.ee vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tänavused teetööd toovad kaasa suured liikluse ümberkorraldused kõigepealt Põhja-Tallinnas, kus juba 29. aprillil suleti Soo tänav. Tänav jääb suletuks septembri lõpuni. Linnavõimu seniste plaanide kohaselt peab ka Telliskivi tänav septembri lõpuks remonditud olema.
Tänavused teetööd toovad kaasa suured liikluse ümberkorraldused kõigepealt Põhja-Tallinnas, kus juba 29. aprillil suleti Soo tänav. Tänav jääb suletuks septembri lõpuni. Linnavõimu seniste plaanide kohaselt peab ka Telliskivi tänav septembri lõpuks remonditud olema. Foto: Erakogu

Täna, 15.juulil jätkuvad Tallinnas suuremahulised tänavate ehitustööd Ülemiste liiklussõlmes ja Tartu maanteel.

Kalamajas jätkub Soo tänava taastusremont. Soo tänav on tavaliiklusele suletud, elanikele on ligipääs tagatud. Taastusremonti tehakse ka Tehnika tänaval Toompuiestee – Väike-Ameerika vahelisel lõigul ning Seli asumi kvartalisisestel teedel.


Vanalinnas jätkub Harju tänava ja Kullassepa tänava rekonstrueerimistöid. Liiklejatel palutakse järgida ümbersõitudele suunamiseks paigaldatud liiklusmärke ning reguleerijate märguandeid. Sütiste tee 7 juures tehakse kvartalisisese sõidutee ja parkla taastusremonti.

AS Tallinna Vesi vee- ja kanalisatsioonitorustike rekonstrueerimistööde tõttu on kuni 5. augustini k.a suletud Vana-Lõuna tänav.

Tööd on liikuva iseloomuga ning käesoleval ajal on kuni 31. juulini suletud Vana-Lõuna tänav lõigus Koidu tänav kuni Vineeri tänav.
AS Tallinna Küte küttetrassi ehitustööde tõttu on liikluskorralduslikud muudatused Ahtri tänaval kuni 15. augustini. Töid teostakse lõigul Jõe tänav kuni Mere pst. Liiklejatel palutakse järgida ümbersõidule suunamiseks paigaldatud liiklusmärke ja liiklusreguleerijate korraldusi.

Hooldusremonttöid teostavad päevasel ja öisel ajal kokku 11 remondibrigaadi. Tallinna linnavalitsus vabandab ebamugavuste pärast liiklemisel teetööde piirkonnas ja palub liiklejatel jälgida liikluskorraldust ning olla tähelepanelik.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles