Tallinn laiendab oma perearstikeskuse tegevust

, tallinncity.ee vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nõmme Tervisekeskus. Registratuur.
Nõmme Tervisekeskus. Registratuur. Foto: PRIIT SIMSON/PM/SCANPIX BALTICS

Tallinna Munitsipaalperearstikeskus laiendab oma tegevust, nüüdseks pakutakse perearstiteenust juba kahes piirkonnas - Nõmmel ja Haaberstis.

Üldarstiabi teenust pakutakse tänaseks  kahes perearstikeskuses,  Nõmme Tervisekeskuses, Jaama tn 11 ja Haabersti Tervisekeskuses, Ehitajate tee 137.

Nõmmel  võtavad oma patsientuuri vastu  dr Epp Evard, dr Janika Viilup ja dr Mare Kookmaa ning Haaberstis alates käesoleva aasta algusest Dr Merje Lahe. Keskustes on tööl vajalikud asendusarstid ning ollakse ka  Tartu Ülikooli residentuuribaasiks. Juulist alustasid  Haabersti Tervisekeskuses vastuvõttudega perearst dr Talvi Sule ja pereõde Tatjana Minakova.

Käesoleva aasta algusest toimib perearstikeskuses kahe pereõe süsteem. Pereõdedel on oma iseseisvad vastuvõtud vähemalt 20 tundi nädalas. Kolmanda kvartali alguse seisuga on kaks aastat tegutsenud Tallinna linna perearstikeskuse patsientuuris 7860 inimest.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles