Aruküla kutsub kohvikute päevale

, tallinncity.ee vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Suupisted. Pilt on illustratiivne.
Suupisted. Pilt on illustratiivne. Foto: Ants Liigus

Harjumaal asuva Aruküla peremehed ja perenaised ootavad kõiki huvilisi sel laupäeval, 13. juulil kell 14 – 20 avatud õuedesse, kus kaetud lauad hea ja paremaga, et tutvustada kohalikku eluolu, nautida toitu, laulda ja tunda mõnu kaunist suvest.

Vallavolikogu esimees Kaido Kirsip tutvustab lastele oma maakohvikus väikest loomaaeda. Harju tänaval pakuvad suupärast Lüü-Türr ja Alari Kruusvall. Talve teel avab kohviku Arti Sepp ja samas lähedal võõrustab külalisi riigikogu liige Andre Sepp.

Aruküla põhikooli ees võõrustab vene köögi maiustega õpetaja Leena Möls. Aivi Hiibus avab Vildi-Villa kohviku. Marge Salurand võõrustab suupistetega juurviljakohvikus. Maili Hirlak tutvustab türgi köögi salapära ning kultuuritäht Garina Toomingas rõõmustab maiasmokki rahvamaja kohvikus.

 Birgit Veski ootab külalisi Männi kohvikus ja Anne Eenpalu ootab terve päeva jooksul külalisi oma muuseum-salongis. Kohalik laululooja Juhan Trump koos abikaasa Maega ootab kõiki kohvikute päeva lõpetamisele oma villas.

Kohvikute vahel sõidab kaless ja hobuvanker. Et hobuse toitmiseks on vaja kaeru, maksab iga vahemaa soovijatele 1 euro.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles