Efterklang Tallinnas

, tallinncity.ee vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Андреас Крофод

Täna, 10. juulil saabub Tallinnasse Taani orkestraalse folk-elektroonika ansambel Efterklang, kes annab tasuta akustilise minikontserdi Viru Keskuses ning astub õhtul üles Kadrioru lossi Lilleaias.

Kell 13.30 on kõigil huvilistel Viru Keskuse Rahva Raamatus (IV korrusel) võimalus kuulata Efterklangi väikest akustilist live’i, vestelda bändiga ning küsida autogramme.

Kell 20 algab kontsert Kadrioru lossi Lilleaias, kus erikülalisena astub üles Eesti indie-folgi ansambel Odd Hugo ning kell 21 Efterklang.

Kontserdi piletid hinnaga 30€ on müügil Piletilevis ja tund enne algust Kadrioru lossi Lilleaia väravas. Kohapeal arveldamine sularahas. Kuni 7-aastastele lastele (k.a) on sissepääs tasuta. Katusekinos, Viru Keskuse Cafe Mores ja restoranis Katharinenthal (Kadrioru luigetiigi ääres) on saadaval ka piiratud arv soodusflaiereid kontserdile.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles