Algab Rocca al Mare rannapromenaadi viimase etapi ehitus

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Stroomi rand.
Stroomi rand. Foto: Karli Saul

Sel nädalal alustatakse Stroomi randa Rocca al Marega ühendava rannapromenaadi viimase etapi ehitustöödega.


Promenaadi sel aastal ehitatav lõik kulgeb Stroomi ranna lõunapoolses otsas asuva parkla juurest piki mereäärse roostikuala piiri kuni ühinemiseni eelmisel aastal valminud Rocca al Mare promenaadiga Paldiski maantee 94a kinnistu juures.

Promenaadi tänavu rajatava lõigu pikkus on 1300 meetrit ning tee laius neli meetrit. Suurem osa kergliiklusteest ehitatakse muldkehandile, Mustjõe oja suudmeala lodumetsas aga ligi 400 meetri ulatuses sildehitisena vaiadele.

«Kogu promenaad on kavandatud ligi kolme kilomeetri pikkuse kergliiklusteena, mis algab Rocca al Mare kooli juurest ning kulgeb paralleelselt rannajoonega ja sealt edasi piki roostiku piiri kuni Stroomi rannani,» kinnitas abilinnapea Deniss Boroditš.

Promenaadi projekti koostas AS EA Reng. Ehitustööde peatöövõtja on Inseneriehituse Aktsiaselts. Rajatis peab valmis saama septembri lõpuks ning läheb maksma 12 miljonit krooni.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles