Publikurekord purustatud! Õllesummerit nautis eile 35 000 inimest

, tallinncity.ee vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Richard Petriffer

Õllesummeri reedene päev, mille tipuks oli Briti popgrupi Pet Shop Boys esinemine, tõi lauluväljakule rahvamassid. Hinnanguliselt viibis seal umbes 35 000 inimest, seega on löödud varasem publikurekord aastast 2009, kui Mobyt kogunes lauluväljakule kuulama 25 000 inimest.

Masside huvi ürituse vastu tõi hiiglaslikud piletijärjekorrad, samuti olid plindris  toitlustajad  - ootejärjekorrad venisid pikaks ja päris mitu toidukohta pidid käsi laiutama, sest toit sai lihtsalt otsa.

Ent pidutsejad ei lasknud ennast sellest segada ja publikut jagus peaesineja ajal hulganisti ka kõigi teiste lavade ette või telkide kõrvale, kust vähegi muusikat kostus.

Öist bussi, mis soovijaid koju viis, ootas vähemalt kaks korda rohkem inimesi kui tuubil täis sõidukisse mahtunuks, paljud taksofirmad keeldusid oma masinaid lauluväljaku kanti saatmast.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles