Tallinna Ülikooli on esitatud üle 7000 sisseastumisavalduse

Rivo Veski
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tallinna Ülikool.
Tallinna Ülikool. Foto: Arno Saar / Õhtuleht

Hetkeseisuga on Tallinna Ülikool võtnud vastu 7018 sisseastumisavaldust Eesti elanikelt ning 332 avaldust välismaalastelt.

Sisseastujate hulgas on kõige populaarsemad bakalaureuseõppe erialad õigusteadus (465 avaldust), psühholoogia (415) ja riigiteadused (331). Magistriõppesse astujate hulgas on populaarseimad erialad organisatsioonikäitumine (128) eripedagoog-nõustaja (110) ning sotsiaalpedagoogika ja lastekaitse (107). Doktoriõppesse on esitatud 39 avaldust.

Tallinna Ülikooli vastuvõtuspetsialist Merit Paist ütles, et võrreldes eelmise aastaga on Tallinna Ülikooli astuda soovivate inimeste arv kasvanud ning sisseastujate hulgas on rohkem neid, kes on lõpetanud gümnaasiumi varasematel aastatel.

«Inimesed, kes ei ole sooritanud riigieksameid, neil on võimalik Tallinna Ülikooli bakalaureuseõppe erialadele astuda üksnes sisseastumiseksami tulemuste põhjal. See muudatus sisseastumise korralduses rõõmustab  inimesi, kes soovivad ülikooli astuda, kuid pole riigieksameid teinud,» lisas Paist.

Vastuvõtt Tallinna Ülikooli kõigile erialadele kestab kuni 9. juulini sisseastumise infosüsteemis SAIS, dokumente saab ülikooli kohapeale tuua kuni 8. juulini.

Erialadele, kuhu võetakse vastu riigieksamite tulemuste põhjal, kestab vastuvõtt kuni 18. juulini sisseastumise infosüsteemis SAIS.

Kogu info Tallinna Ülikooli sisseastumise kohta on leitav siit.



Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles