Päikeseterrass Varblane pakub sel reedel grillitud haikala

Rivo Veski
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Päikeseterrass Varblane.
Päikeseterrass Varblane. Foto: promo

Eripakkumisena otse Ibizalt tuleva maailmakuulsa rannaklubi Bora-Bora ürituse raames pakub ainult sel reedel Päikeseterrass Varblane grillitud haikala. Üritus algab kell 20 Varblase terrassil koos kohalike- ja välisDJ’dega ning suundub südaööl klubisse Privé.

«Lisaks erilisele muusika- ja meeleoluüritusele Bora-Bora, soovime pakkuda ka erilist maitseelamust. Siit ka idee pakkuda haikala. Otsisime ka krokodilliliha aga seda hetkel ei ole saada,» teatab lõbusalt Varblase ja Privé emand Helen Mahmastol.

Ibizal asuva avatud katusega rannaklubi Bora-Bora avati 1986. aasta suvel ning sai väga kiiresti üheks kosmopoliitsemaks ja kuulsaimaks rannaklubiks maailmas. Bora-Bora’l oli eduks kõik vajalik.

Kõigepealt kasvas Bora-Bora tänu Space klubi ürituste järelpidudele ning seejärel on sajad tuhanded inimesed külastanud rannaklubi, et nautida päikese käes, liiva peal ja vees tantsimist.

Bora-Bora on külla kutsunud maailmakuulsaid esinejaid nagu Fat Boy Slim, Danny Tenaglia, Steve Lawler, Ame, Alex Kenji, Jo Mills, Brandon Block, Alex P, Mr C, Smokin Jo, Fergie, Todd Terry jpt.

Üritus algab suure eelpeoga Päikeseterassil Varblane (Harju 6) kell 20. Ööklubisse Privé on sissepääs on alates 20. eluaastast ja uksed avatakse südaööl.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles