Prokurör nõudis bordellipidajatele reaalset vangistust

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Illustreeriv foto.
Illustreeriv foto. Foto: SCANPIX

Harju maakohtus reedel jätkunud protsessil Tallinnas Lepiku teel lõbumaja pidanud kolme mehe ja ühe naise üle nõudis Põhja ringkonnaprokuratuuri eriasjade prokurör Jüri Kasesalu neile reaalset vangistust.


Kasesalu hinnangul on Mihhail Allahverdijevi (36), Riho Traksi (48), Arne Vederiku (41) ja Oksana Galanina (38) süü prostitutsiooni vahendamises igati tõendatud ning ta nõudis Allahverdijevile kolmeaastast vangistust ning ülejäänutele aasta võrra leebemat karistust.

Kohtualuste kaitsjad Alik Karajev, Lembit Ülper, Toomas Kõiv ja Andres Simson palusid kohtul oma kaitsealused süü tõendamatuse tõttu õigeks mõista. "Kohus langetab otsuse 26. juunil," ütles Harju maakohtu pressinõunik Kristina Ots BNS-ile.

Süüdistuse järgi vahendasid kohtualused lõbutüdrukute teenuseid 2004. aasta sügisest kuni möödunud aasta kevadeni Lepiku teel asuvas maja. Allahverdijev oli bordelli peremees, ülejäänud kolm töötasid baarmenite ja administraatoritena.

Allahverdijev tegeles bordelli majandamisega, lisaks võttis prostituute tööle, korraldas personali, sealhulgas ka prostituutide tööd ja kasseeris klientidelt raha.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles