Tallinn Star Weekendi avapeol vaimustas külalisi Nouvelle Vague lauljatar

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Mitmepäevase festivali Tallinn Star Weekend avapidu Bastioni aias tõi kutsutud külaliste ette Prantsuse laujatari Marina Céleste'i, kes on tuntud ka kui popjazzgrupi Nouvelle Vague hääl.

Lauljatari esinemist ja festivali avapidu olid nautima tulnud lauljat Birgit Õigemeel, telesaatejuht Sirje Eesmaa, meikar Loore Härmat jpt.

Tallinn Star Weekend saab aga tõelise hoo sisse täna õhtul, kui kontserdiga Tallinna lauluväljakul astub üles ilmakuulus tenor José Carreras, keda saadab sümfooniaorkester David Gimenézi juhtimisel. Kuulsa lauljaga jagab lava armastatud Eesti metsosopran Annely Peebo.

28. juunil kell 14 on kavas korstnapühkijate paraad läbi vanalinna ja martsipani kaunistamise võistlus, 29. juunil kell 11 esineb Eesti vabaõhumuuseumis rahvatantsuansambel Leigarid ja kell 12 Vabaduse väljakul toimub Linnafestival, kus esineb sümfooniaorkester «Art Festival» Mihhailovski ja Kirovi teatrite solistidega.

Laupäeval, 29. juunil annab lauluväljakul suurkontserdi Elton John, üles astuvad ka armastatud Eesti laulja Tõnis Mägi ja Briti üks kuulsamaid tantsumuusikastaare Sophie Ellis-Bextor.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles