Laste nähes end rahuldanud mees sai tingimisi vangistuse

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kohus.
Kohus. Foto: SCANPIX

Harju maakohus karistas neljapäeval tingimisi vangistusega keskealist meest, kes tegeles korduvalt laste nähes enese seksuaalse rahuldamisega.

Süüdistuse järgi kaasas 42-aastane Jaan 2011. aasta lõpus Tallinnas oma sugulise kire rahuldamisele kaks tüdrukut. Nimelt kutsust ta 2. novembril Jaan tänaval oma sõiduauto akna juurde kaheksa-aastase tüdruku, samal ajal kui tegeles ise autos eneserahuldamisega. 20. detsembril avas ta autoakna bussipeatuse lähedal ja tegeles eneserahuldamisega seitsmeaastase tüdruku nähes.

Põhja ringkonnaprokuratuur esitas Jaanile süüdistuse noorema kui kaheksateistaastase isiku kaasamises sugulise kire rahuldamisele suguühendusest erineval viisil, mille ta pani toime kasutades ära lapse noorusest tulenevat arusaamisvõimetust.

Kohus mõistis Jaanile neljapäeval kaheaastase vangistuse, mida ei pöörata täitmise, kui ta ei pane kaheaastase katseaja jooksul toime uut kuritegu ja täidab kriminaalhooldaja kontrollnõudeid. Samuti peab ta osalema katseajal sotsiaalprogrammis.

Jaanil pole varasemast kehtivaid kriminaalkaristusi. Kohus lahendas kriminaalasja kokkuleppemenetluses.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles