Keilas algavad suusastaadioni ehitustööd

Uwe Gnadenteich
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Peatselt laiub sellel väljal suusastaadion.
Peatselt laiub sellel väljal suusastaadion. Foto: Valdur Vacht

Keila linnavalitsus väljastas ehitusloa suusastaadioni, kergliiklustee ja juurdepääsutee ehitamiseks Ehitajate tee 13 asuvale Keila Terviseradade kasutuses olevale kinnistule.


AS Talter peaks ehitustöödega alustama 10. juunil ja lõpetama 31. juulil. «Uued asfaltteed rajatakse suures osas olemasolevatele suusaradadele. Veel sellel suvel saab rulluiskudel liigelda kolmel erineval ringil,» teatas Keila linnavalitsuse pressiesindaja Valdur Vacht.

Pikim ring on 1,7 kilomeetri pikkune ja kolme meetri laiune ning kulgeb mööda olemasolevat kuue meetri laiust valgustatud suusarada. Nii jääb asfalttee kõrval pinnaseteel ruumi ka kõva teekatet pelgavatele jooksjatele ja jalutajatele. Umbes 400 meetri pikkune rada kulgeb ümber jalgpallistaadioni, kus puuduvad märkimisväärsed tõusud ja langused. Kokku ehitatakse 3,35 kilomeetrit kergliiklusteed.

Projekti kogumaksumus on ligi 3,5 miljonit krooni, millest rulluisutajatele ja jalgratturitele sobivate teede osa moodustab 2,27 miljonit. Projekti rahastatakse Norra finantsmehhanismist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles