Video: Tallinna kesklinnas lõõmanud auto tahtis politseinikele otsa sõita

Tallinncity.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Täna hommikupoolikul süttis Tallinnas Linnahalli lähistel parkinud sõiduauto, mis hakkas kustutamise ajal ühtäkki liikuma ja ähvardas politseinikele otsa sõita.

Sündmused leidsid aset veidi enne kella 10 Linnahalli Statoili tankla lähedases parklas, kus pealtnägija kirjelduse kohaselt süttis sõiduki kapoti all ilmselt kütuseloik ja tuli levis kiiresti mootorisse.

Esimesena kohale jõudnud politseipatrull asus kahe kustuti abil tulega võitlema, kuid kapoti peale ja rattakoobastesse suunatud vahujoad mõju ei avaldanud. Politseinikke tabas üllatus siis, kui leekides sõiduk ühtäkki ise sõitma hakkas ning lähedalseisvatel politseiautodel tuli põgeneda.

Kogu vahejuhtum kestis kümmekond minutit, pärast mida panid tulele piiri kohale saabunud päästjad.

Süüdi ilmselt elektrisüsteem

Põhja Päästeteenistuse pressiesindaja Indrek Hirs edastas, et tõenäoliselt oli tegemist auto elektrisüsteemist tingitud rikkega, mis põhjustas põlengu. «Üldiselt on auto põlengutega see lugu, et on väga keeruline pärast kustutustööde lõppu öelda, mis päriselt selle põlengu põhjustas,» rääkis Hirs Postimehele.

Süütamiskahtlusega autode puhul tegeleks asjaoludega edasi juba politsei.

Selle kohta, miks auto keset kustutustöid liikuma hakkas, ütles Hirs, et midagi seletamatut siit otsida ei tuleks. «Küllap polnud autol käsipidurit peal,» pakkus Hirs.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles