Homme algab Tallinna Ülikoolis vastuvõtt

Rivo Veski
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tallinna Ülikool.
Tallinna Ülikool. Foto: Arno Saar / Õhtuleht

Homme, 28. juunil algab Tallinna Ülikoolis vastuvõtt. Dokumente saab esitada internetis sisseastumise infosüsteemis SAIS (www.sais.ee) ning ka ülikoolis kohapeal. Vastuvõtt kestab 9. juulini, sellele järgneb nädalapikkune sisseastumiseksamite periood. Tallinna Ülikooli vastuvõetute nimekirjad avalikustatakse 25. juulil.

Tänavu suvel võtab Tallinna Ülikool tasuta eestikeelsesse õppesse vastu 2500 uut üliõpilast. Kõige rohkem üliõpilasi võtab ülikool vastu sotsiaaltöö, alushariduse pedagoogi ja riigiteaduste bakalaureuseõppesse ning organisatsioonikäitumise, kommunikatsiooni ja õigusteaduse magistriõppesse.
 

Tänavuse vastuvõtu planeerimisel arvestas ülikool eelnevatel aastatel lõpetanute arvu: erialad, kus varasematel aastatel oli lõpetamise protsent kõrge, saavad tänavu rohkem õppekohti.

Tasuta õpe ei laiene võõrkeelsetele õppekavadele - need jäävad uues kõrgharidussüsteemis valdavas enamuses tasuliseks. Kuid selleks, et tublimaid võõrkeelsetel õppekavadel õppijaid motiveerida, rakendab Tallinna Ülikool stipendiumite süsteemi. Uue süsteemi abil vähenevad õppeteenustasud senisest ligi viiendiku võrra suuremal hulgal välistudengitest.



Kogu info Tallinna Ülikooli sisseastumise kohta leiab siit.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles