Tipptund Järvevanal: Pärnu maantee suund umbes

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Järvevana tee.
Järvevana tee. Foto: Andres Haabu

Juba veidi enne tööpäeva lõppu avanes Järvevana teel trööstitu pilt - Ülemiste ristmikult Pärnu maantee suunas liikujad peavad leppima suure ummikuga.

Hetkel on seisvate autode rivi pikk Pärnu maantee suunal ning ummik saab alguse Ülemiste ristil, Pärnu maanteelt Tartu meenteele suunduvas suunas märkimisväärset ummikut tekkinud ei ole, vahendas ERR Uudised.

Täna läks Tallinnas Järvevana teel mahukamaks asfalteerimiseks. Kummaski liiklussuunas jäi 2+2 sõiduraja asemel liiklusele avatuks vaid üks rada - liiklus suunati ümber ühele teepoolele.

Suuremahulised teetööd jätkuvad ka Ülemiste liiklussõlmes ja Tartu maanteel. Tallinna transpordiamet soovitab kasutada linna sisenemiseks Tartu maantee asemel Tallinna ringteed ja siseneda sõltuvalt sõidusuuna soovist kas Männiku tee, Peterburi tee või Laagna tee kaudu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles