Tiigis autot pesnud mees sai 60 eurot trahvi

Uwe Gnadenteich
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Paasiku tänava äärne tiik.
Paasiku tänava äärne tiik. Foto: Mupo

Munitsipaalpolitsei tabas Lasnamäel Paasiku tänava kandis mehe, kes pesi tiigis oma autot.


Tiigi kaldal ootas pesemist veel kolm autot, samuti oli sinna visatud vanu autorehve, teatas mupo pressiesindaja Meeli Hunt.

«Mupole helistanud naisterahvas oli kurb, sest tiik, kus varem võis näha väikeste poegadega pardiperekonda ja kalu on nüüdseks saanud autopesula halva maine. Autopesijale määrati trahviks 60 eurot,» lausus Hunt.

«Tuletame autoomanikele meelde, et vastavalt Tallinna heakorra eeskirjale on keelatud pesta ennast, sõidukit, pesu või muid esemeid Tallinna siseveekogudes, meres, purskkaevus, basseinis ja muudes selleks mitte ettenähtud kohtades või reostada neid muul moel,» meenutas pressiesindaja.

Mupo tänab tähelepanelikku teavitajat ning palub teistest samalaadsetest juhtumitest informeerida mupo korrapidajat telefonil 14410, mis võtab kõnesid vastu ööpäevaringselt. Samuti on ööpäevaringne reageerimisvalmidus mupo patrullil, kellel väljakutse edastatakse.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles