Perepidu näitab lastemoodi ja –ehteid

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kriss Põldma
Kriss Põldma Foto: Riina Varol

Restorani City Marina terrassil toimub sel pühapäeval, 30. juunil kell 11-15 mereteemaline pereüritus Sunday Family Brunch, kus näitab suvist lastemoodi Prantsuse lastebränd Jacadi ning ehtebränd New Vintage by Kriss esitleb lastele mõeldud erikollektsiooni.

Jacadi Paris on kõrgelt hinnatud Prantsuse lastebränd, mis väärtustab perekonda ning lapsepõlve kauneid hetki. Jacadi valikusse kuuluvad rõivad ning jalatsid beebidele ja kuni 12-aastastele lastele, aga ka Mademoiselle Jacadi kollektsioon teismelistele neiudele.

Ehtebränd New Vintage by Kriss esitleb lastele erikollektsiooni nimega «Tiny Diva» ja emadele merestiilis kollektsiooni «Miss Deep». Pop-up poes on lastele müügil erinevad õrnad 925 hõbedast ja kullaga täidetud ketist kaelakeed, millele lisatud väike ripats ja poolvääriskivi (valida saab türkiisi, ametüsti, pärli, roosa kvartsi ja jadeiidi vahel) ja laste mõõtu poolvääriskividest käevõrud. Emadele pakutakse naiselikke merestiilis ehteid.

Ainulaadse asukohaga restorani on oodatud mõnusalt päeva veetma ja maitsvast brunch'ist osa saama lapsed ja nende vanemad. Külalisi tervitab Pipi, kellega on plaanis köievedu, sõlmede tegemine, meisterdamine. Lastel on võimalus teha mereteemalisi käe- ja näomaalinguid. Pühapäevaselt head muusikameeleolu loob DJ Artur Falgot.

Programmi kõrvale pakutakse külalistele rikkalikku toiduvalikut, mille on koostanud Carmen Catering ja M&K Gourmet. Samuti tutvustavad oma tervislikke ja maitsvaid lastetoite Ella's Kitchen ja Organix.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles