Green Day kontserdile on müüdud 8000 piletit

Andres Einmann
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Green Day.
Green Day. Foto: Array

Tallinna lauluväljakul täna õhtul esineva Ameerika Ühendriikide ansambli Green Day kontserdile on müüdud 8000 piletit, neist osa välisriikidesse.

Kontserdi pressiesindaja Gunnar Viese ütles Postimehele, et kontserdikülastajate lõplikku arvu on raske prognoosida, see sõltub paljudest asjaoludest, muu hulgas ka ilmast. Viese hinnangul võib kontserdikülasjate arv ulatuda 10 000 inimeseni.

Green Day kontserdipiletid olid müügis ka Soomes ja Lätis ning suur osa kontserdikülastajatest on tulemas sealt.

Green Day etteaste kestab ligi 2,5 tundi. Kontserdil astuvad üles ka Kanada ansambel Billy Talent ja Eesti bänd The Blinking Lights.

Maikuust Euroopas turneel olev Green Day on igal kontserdil esitanud 27-30 lugu. Ansambel esitab kahe ja poole tunni jooksul ka oma hitte «Boulevard of Broken Dreams», «Basket Case», «American Idiot» ja «When I Come Around».

Tallinna lauluväljaku väravad avatakse kell 17. Kell 18 alustab esinemist The Blinking Lights ja kell 19 Billy Talent. Green Day esinemine algab kell 20.30.

Kontserdi korraldaja soovitab tulla lauluväljakule ühistranspordiga või jalgsi, kuna kontserdipaiga ümbruses olevad parklakohad on piiratud ja eeldatavasti saavad need hõivatud välismaalt kontserdile tulijate poolt. Koju tuleb jätta vihmavarjud ja kõik kontserdil mittevajalikud esemed, kaasa arvatud oma söök ja jook.

Kontserdi korraldaja on RL Entertainment Baltics Soomest.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles