Nostalgiat vanalinnast: vinüülplaatide kõrval on müügil ka kassetid

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Retropood Voorimehe tänaval
Retropood Voorimehe tänaval Foto: Karli Saul/SCANPIX

Mitte sugugi ei valitse vanalinnas vaid matrjoškad ja merevaik, vaid mõnes poes rõhutakse nostalgiale: vinüülplaatide kõrval saab osta ka kassette, lisaks veel muud nostalgiahõngulist, näiteks nõukaaegseid mänguasju.

Voorimehe tänaval asuv plaadipood kutsub sisse kiikama just seda osa tarbijaist, kes tuleb kindla sooviga soetada mõni kunagine helikandja, näiteks Kasekese või In Spe loominguga.

Retropoe kaubavalikus vaatavad vastu aga ka Polümeeri mänguasjad, Norma ja kunagise kunstikombinaadi ARS tooted. Turistide seas lähevad hästi kaubaks märgid.

Kui aga vinüülikat kodus pole, küll aga kassettmagnetofon, saab poest soetada ka kassette,  sest kuigi alguses oldi poeski taolise segmendi suhtes skeptilised, selgus ometigi, et kassette ostetakse täitsa kenasti.

Müüja sõnul püütaksegi valik hoida võimalikult lai, et oleks kõigile midagi - melomaanid otsivad plaadivalikust progerocki ja jazzi, vanemad muusikahuvilised Artur Rinne heliplaate, kuid küsitakse ka popiklassikat, näiteks peatselt Tallinna väisava Elton Johni vanemaid albumeid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles