BLRT: oleme igati huvitatud plahvatuse ekspertiisi tulemustest

Rivo Veski
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Balti Laevaremonditehase territooriumil toimus plahvatus, kus hukkus üks ja sai viga kaks inimest.
Balti Laevaremonditehase territooriumil toimus plahvatus, kus hukkus üks ja sai viga kaks inimest. Foto: Küllike Rooväli/Elisabeth Rooväli

Balti Laevaremonditehase kommunikatsioonidirektor Katja Ljubobratets edastas BLRT nimel teate eilse Elme Messer Gaasi tootmisjaamas toimunud gaasiplahvatuse kohta, kus märgib, et ettevõte ootab ekspertiisi tulemusi huviga.

Täna teostavad juhtunu väljaselgitamiseks õnnetuspaigas töid erinevad eksperdid. Praeguseks on selge, et plahvatus toimus atsetüleenijaama kompressoriruumis. Kindel on ka see, et kõikvõimalikud riskid olid koheselt lokaliseeritud, kõik automaatsed ohutussüsteemid toimisid, ja et mingit täiendavat ohtu inimestele ega keskkonnale ei ole.

Me oleme igati huvitatud ekspertiisi tulemustest - Elme Messer Gaas on mitmeid aastaid tunnistatud eeskujulikumaks ettevõtteks tööohutusnõuete täitmise seisukohast Euroopas.

Kaks kannatada saanud töötajat on haiglas, intensiivravis. Hoiame nende lähedastega ühendust ja toetame neid.

Atsetüleenijaam ei tööta, kuid kõik ülejäänud Elme Messer Gaasi üksused töötavad tavapärases korras.

Politsei on algatanud juhtunu kohta kriminaalasja nagu seda taolistel juhtudel näeb ette seadus.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles