Peeter Rebane: BDG ühinemisest suurkontserniga võidab kontserdikülastaja

Rivo Veski
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Priit ja Peeter Rebane esitlesid Fox Bros veine.
Priit ja Peeter Rebane esitlesid Fox Bros veine. Foto: Viktor Burkivski

Live Nation Entertainment omandas enamusosaluse Baltimaade suurimas kontserdikorraldusettevõttes BDG Music Group.

Pärast tehingut jätkab ettevõte senise juhtkonnaga, kuid hakkab kandma nime Live Nation Baltics. Tehingu üksikasju osapoolte kokkuleppel ei avaldata, teatas BDG Music Group eile.

BDG Musicu üks asutajaid Peeter Rebane ütleb, et see ei tähenda kaugelt mitte BDG uppumist suurde süsteemi, vaid hoopis ettevõtte tugevnemist, kirjutab tänane Õhtuleht.

«Siiani jagasime teenitud tulusid lepingulistel alustel ja edaspidi jagame kaasomanikena,» selgitab ta.

«Aga emotsionaalselt ja asjaajamise lihtsamaks muutmise kaudu on muutused väga positiivsed. Oluline on rõhutada, et senised omanikud säilitavad märkimisväärse osaluse ning Live Nation Balticsi meeskonnas ühinemise tulemusena muutusi ei toimu. Ehk siis lühemalt - samad inimesed ja samad tegevused, aga rohkem võimalusi.»

«Kuulumine maailma suurimasse meelelahutuskontserni loob kohalikele muusikasõpradele tulevikus veelgi rohkem võimalusi maailmaklassi kontserdielamustest osa saada,» kõneleb Rebane.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles