Lasnamäe gümnaasiumite lõpetajate seas on 28 medalisaajat

Rivo Veski
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
TLNPM11:KOOL:TALLINN, EESTI, 27SEP11.
Tallinna Linnamäe Vene Lütseum.
ps/Foto PRIIT SIMSON/POSTIMEES
TLNPM11:KOOL:TALLINN, EESTI, 27SEP11. Tallinna Linnamäe Vene Lütseum. ps/Foto PRIIT SIMSON/POSTIMEES Foto: PRIIT SIMSON/PM/SCANPIX BALTICS

Käesoleval aastal antakse Lasnamäe koolide ning gümnaasiumide lõpetajatele 14 kuld- ja 14 hõbemedalit. Suurem osa medalisaajaid tuleb Läänemere gümnaasiumist, kus lõpetab kooli kolm kuld- ja neli hõbedamedaliga õppurit.

Kuldmedalite arvu poolest on esimesel kohal kõikide Lasnamäe õppeasutuste seas Tallinna Linnamäe vene lütseum, mille lõpetajad saavad neli kuld- ja kaks hõbemedalit.

Teiste koolide saavutused ei olnud sugugi kehvemad, näiteks Lasnamäe gümnaasiumi õppeaasta lõpeb kuue medalisaajaga, kelle kätte läheb vastavalt kolm kuld- ja hõbemedalit. Ühe kuldmedaliga lõpetajaid on ka Lasnamäe üldgümnaasiumis, Laagna gümnaasiumis, Paekaare gümnaasiumis ja Täiskasvanute gümnaasiumis.

Linnaosa valituse juhatus õnnitleb nii õpilasi kui ka nende õpetajaid saavutatud kõrgete tulemuste puhul.

«Selline positiivne tendents paneb meid ainult rõõmustama, kuna vaatamata meie raskele demograafilise olukorrale ja õpilaste arvu langusele, püsib Lasnamäe iga-aastane medalisaajate arv ikka sama kõrgel tasemel. Eelmisel aastal oli meil samuti 28 koolilõpetajat, kes pälvisid medaleid parimate saavutuste eest,» ütles Lasnamäe linnaosa vanem Olga Ivanova.

Gümnaasiumilõpetajatele tunnistuste ja medalite omistamise pidulikud tseremooniad toimuvad Lasnamäe õppeasutustes 20. ja 21. juunil.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles