Laulupeolised saavad elektrirongides Tallinna piires tasuta sõita

Uwe Gnadenteich
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Elektriraudtee rong Balti jaamas.
Elektriraudtee rong Balti jaamas. Foto: Liis Treimann

Laulu- ja tantsupeol «ÜhesHingamine» osalejad said õiguse sõita peo toimumise nädalal elektrirongidega Tallinna linna piires tasuta.


30. juunist 5. juulini saavad kõik 25. laulu- ja 18. tantsupeol «ÜhesHingamine» osalejad sõita elektrirongiga Tallinna linna piires tasuta, näidates pileti asemel peol osaleja käepaela. «Eelkõige on tasuta sõidu võimaldamise juures mõeldud nendele, kes on majutatud raudtee läheduses paiknevatesse koolidesse. Eesmärk on tagada kiirem ja mugavam võimalus jõuda ööbimiskohast kesklinna,» ütles Elektriraudtee turundusjuht Tiiu Tammoja.

Laulu- ja tantsupeol «ÜhesHingamine» osaleb ühtekokku 37 000 lauljat, tantsijat, puhkpillimängijat ja võimlejat, väljastpoolt Harjumaad pärit osalejad majutatakse Tallinna 54 koolimajja.

25. laulu- ja 18. tantsupidu «ÜhesHingamine» toimub 2.-5. juulil Tallinnas. Peo juhatab 2. juulil sisse pillipidu Raekoja platsil, sellele järgnevad kolm tantsupeo etendust «Meri» ja kaks päeva kestev laulupidu. Tantsupeo idee autor on Henn Tiivel ja kunstiline juht Ülo Luht, laulupeo kunstiline juht on Ants Soots.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles