Laps jäi Tallinna loomaaias mängurongi ette

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tallinna loomaaia mängurong.
Tallinna loomaaia mängurong. Foto: Mihkel Maripuu / Postimees

Eelmisel laupäeval keskpäeva paiku jättis üks isa oma lapse Tallinna loomaaias järelevalveta, mistõttu sattus laps lõbusõitu tegeva rongi ette ning sai vigastada.


Tallinna loomaaia direktori Mati Kaalu sõnul juhtus kõik nii, et üks isa otsustas väidetavalt sõbraga kohvi jooma minna ning unustas ilmselt ära, et tal ka laps kaasas on. Laps hakkaski siis omapead ringi uitama ning sattus alale, kus liigub lõbusõitu tegev rong. Laps sattus rongi ette ning õnnetus oligi käes.

Põhja politseiprefektuuri pressiesindaja Pärtel-Peeter Pere ütles, et politsei oli laupäeval, 30. mail kell 13.45 saanud teate õnnetusest Tallinna loomaaias, kus 2-aastane laps oli jäänud mängurongi alla. Kiirabi toimetas lapse haiglasse. Tegemist oli õnnetusjuhtumiga, mistõttu väärteomenetlust ei algatatud.

Mati Kaal kinnitas, et lapsevanemad on viimasel ajal loomaaias üldse lohakamaks muutunud, jättes lapsi tihti üksi.

«Tõenäoliselt lähevad vanemad loomade vaatamisega liiga hasarti ning jätavad oma võsukesed valveta,» märkis Kaal. «Seetõttu tahaksingi isadele- emadele südamele panna, et nad oma järeltulijatel ikka korralikult silma peal hoiaksid.»

Just turvalisuse mõttes kehtib Tallinna loomaaias niisugune kord, et eelkooliealised lapsed üksinda zooparki ei pääse.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles