Vanu aegu meenutades kaaslast pussitanud mees astub kohtu ette

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Ants Liigus / Pärnu Postimees

Tallinnas peab järgmisel nädalal astuma kohtu ette mees, kes uurimisandmetel ei suutnud oma kolleegiga vanu aegu meenutades tundeid talitseda, tungis kaaslasele kallale ja tekitas talle raskeid vigastusi.

Eeluurimisel kogutud andmetel lõi 44-aastane Jaan tänavu 22. jaanuari õhtul Tallinnas Telliskivi tänaval asuvas tootmistsehhis oma 36-aastasele töökaaslasele ehitusnoaga rindu. Kannatanu sai noahoobist eluohtlikult vigastada, kuid arstidel õnnestus operatsiooniga tema elu päästa.

Uurimisandmeil tarvitasid mehed pärast tööpäeva lõppu tsehhis koos alkoholi ja hakkasid vanu aegu meenutades ärplema, mis päädiski pussitamisega.

Jaani on varem kriminaalkorras karistatud ühe korra ja seda mootorsõiduki joobes juhtimise eest. Nüüd sai ta süüdistuse raske tervisekahjustuse tekitamises, mille eest võib kohus talle süü tõendamise korral määrata kuni 12-aastase vangistuse.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles