Lärmakad võõrkeelsed naabrid ja ehituspraak röövisid õiguse unele

Rivo Veski
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pilt on illustreeriv.
Pilt on illustreeriv. Foto: Karli Saul

Juba üle aasta võitleb Tallinna südalinna korteri omanikust proua kodurahu eest oma majas ja korteris, kus heliisolatsiooni pealt kokku hoidnud ehitaja ja sellele läbi sõrmede vaadanud endine omanik on perenaise tervise tõsiselt löögi alla pannud - süüdlasi aga pole.

Korduvalt on proua kutsunud oma naaberkorterites ajutiselt elavatele välismaalastele politsei, kes seal pidutsevad, kilkavad ja ka mõne näitel trepikojas ühisvara suhtes hoolimatult käituvad, kirjutab Õhtuleht.

Detsembris Lia palvel lärmakale sünnipäevale kohale tulnud politseipatrull ei tuvastanud, et naise öörahu oleks tahtlikult rikutud - rahurikkujaist korteriomanikele tutvustasid politseinikud Tallinna avaliku korra eeskirja ning avaliku koosoleku korraldamise nõudeid.

Siiski märgib Põhja prefektuuri vanemkonstaabel Siret Tobber oma vastuses Liale sõna-sõnalt: «Probleem, et korteris toimuv teie öörahu niivõrd häiris, võis tuleneda sellest, et kortermaja ehitaja poolt on järgimata jäetud elamule esitatud heliisolatsiooninõuete täitmine.»

Nädalalõpul on Lia sõnul majja oodata järjekordset lustakat välisnoorte kampa kõige sinna juurde kuuluvaga ning kõrgevererõhu käes kannataval proual ei jää muud üle, kui õppida öösiti läbi seina võõrkeeli ja tippida arvutisse härdaid palveid paigaldada majja lõpuks ometi projektijärgne heliisolatsioon.

Refereeritud artikli täisteksti loe siit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles