Kross: vaatan, mis mu linnas toimub

Uwe Gnadenteich
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Loodava Tallinna Kesklinna põhikooliga käis tutvumas ka IRLi Tallinna linnapeakandidaat Eerik-Niiles Kross (pildil paremal).
Loodava Tallinna Kesklinna põhikooliga käis tutvumas ka IRLi Tallinna linnapeakandidaat Eerik-Niiles Kross (pildil paremal). Foto: Toomas Tatar

Loomisel oleva Tallinna kesklinna põhikooli tutvustusüritust külastas teiste seas ka IRLi Tallinna linnapeakandidaat Eerik-Niiles Kross.


Tund aega esireas vaikselt istunud Kross jalutas pärast koosoleku lõppu ukse poole. Ajakirjaniku küsimusele, kas ta tahab lapsi loodavasse erakooli panna või on ise kuidagi kooli asutajate seotud, vastas Kross üle õla: «Ei, vaatan niisama, mis minu linnas toimub.»

Reaalkooli vilistlaste initsiatiivil loodav erapõhikool ootab juba kuus kuud haridus- ja teadusministeeriumilt koolitusluba, kuigi seaduse järgi peaks ministeerium loa andma või selle andmisest keelduma kahe kuu jooksul.

Kross omandas keskhariduse Tallinna 21. keskkoolis.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles