Nukuteatri juurdeehituseks kuulutati välja ideekonkurss

Rivo Veski
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nukuteater
Nukuteater Foto: Toomas Huik / Postimees

Riigi Kinnisvara AS koostöös kultuuriministeeriumi ja sihtasutusega Nuku kuulutas välja ideekonkursi eesmärgiga leida parim arhitektuurne ja kasutusfunktsioonile sobiv lahendus Nukuteatri juurdeehituse rajamiseks.

Tallinnas aadressil Nunne tn 8, Lai tn 1 / Nunne tn asuva teatrihoone juurdeehituse suuruseks on kavandatud ligi 1/3 olemasolevate hoonete kogumahust.

Uus teatrisaal peaks mahutama soovituslikult 500 istekohta. Lisaks kavandatakse juurde ehitada tehnilised ruumid küttele ja ventilatsioonile ja laoruumid valgustajatele, helitehnikutele ning videotehnikutele.

Samuti on kavas rajada väliterrass ning paigaldada lift, millega soovitakse tagada erivajadustega inimeste ligipääs nii NUKU muuseumi kui Nukuteatri olemasolevatesse saalidesse.

Ideekonkursi kvalifitseerimisdokumentide ja võistlustööde esitamise tähtaeg on 5. august ja ideekonkursi võitjad on kavas välja kuulutada hiljemalt septembri alguses. Ideekonkursi preemiafond on 22 000 eurot.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles