Keila peab täna linna aastapäeva

Uwe Gnadenteich
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Keila Päeva avamisel andis linnapea Tanel Mõistus politseinikele üle linnavalitsuse kingituse - jalgratta.
Keila Päeva avamisel andis linnapea Tanel Mõistus politseinikele üle linnavalitsuse kingituse - jalgratta. Foto: Valdur Vacht

Keila linnaks nimetamise 71. aastapäevale pühendatud Keila Päev algas täna hommikul enneolematu rahvakogunemisega Keskväljakul.


Kella kümneks, kui linnapea Tanel Mõistus päeva pidulikult avatuks kuulutas, oli Keskväljakule kogunenud tavatult suur rahvahulk. «Nii suurt rahvahulka ei ole ma siin kümne aasta jooksul näinud,» ütles linna pressiesindaja Valdur Vacht Postimees.ee'le.

Traditsioonilise Keila Päeva tõmbenumbrid on tänavu koeratüdruk Lotte ja õhtune peaesineja ansambel Meie Mees. Rahvast meelitab ligi ka traditsiooniline Kevadlaat.

Keskööni kestva programmi täidavad valdavalt Keila omad esinejad. Kõigile vanusegruppidele mõeldes koostatud kava mitmekesistavad linnale oluliste võistluste autasustamised, ekstreemsportlased jalgratastel, reservpäästerühm ja karaoke MM-i Keila eelvoor ja palju muud.

Spordiprogrammis on muuhulgas võistlused jõutõstmises, tänavakorvpallis ja uudse alana Disc-golfis. Omaette programmi on Keila Päevaks kokku pannud kesklinna melust veidi eemal asuv Harjumaa Muuseum.

Kevadlaada ja Keila Päeva ürituste tõttu on Keila kesklinn täna hommikust kuni homme öösel kella kaheni autodele liikluseks suletud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles