Uus ajaveetmiskoht Hetk avab uksed

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Rotermanni platsil Roseni 9/11 avas uksed Hetk – puhtalt nautimiseks, sest Hetkes saab head toitu, mõnusat seltskonda ja nädalavahetuse õhtuti ägedat pidu Eesti parimate DJ-dega.

Kui lisada, et uue kohta taga seisab F-hoone, tallinnlaste nr1. tšillimispaiga ühe osaniku Jaagup Jalaka nimi ning uue koha tegevjuhina tegutseb erinevaid maid ja gastronoomiailma näinud Ott Vatter, siis võib ette kindel olla, et märksõnad – hea toit ja mõnus seltkond pluss äge pidu – iseloomustavad ka Hetke.

Avar ruum pakub võimalust pidu nautida nii alumisel korrusel oma väiksema seltskonnaga kui ka ülakorrusel teistega lõimudes.

Kuid kõigepealt toit: tavapäevadel pakutakse kahekorruselises Hetkes lõunat, õhtuti a la carte menüüd, kusjuures hinnad on mõistlikud: eeroad maksavad 4-6 eurot, supp ja pasta 5-6,5 eurot, pearoad 9-15,5 eurot (keele viib alla ulukilihapada porgandi-chillipüreega (15 eurot) ja dessert 4-5 eurot.

Eraldi märkimist väärib taimetoidumenüü (hinnad 4,5 -5 eurot), mille staariks on kahtlemata seesamiseemnetega paneeritud talujuust meekastmega (5 eurot).

Ja siis joogimenüü – uuendusmeelsed omanikud on tüüpbrändid asendanud vähetuntud ja nende hinnangul palju mõnusamate alternatiividega üle ilma, nii et kokakoolat seal küsida ei maksa. Muidugi on menüüs aga värskelt pressitud mahl, mis maksab 3 eurot, samuti saab kolme euro eest jäätisekokteili ja smuutisid.


Alkoholivalikus leidub näiteks muljetavaldav, 40 valikuga viskikaart, igaühel tutvustus juures, ning kes tahab tellida maailma parimaid šampanjasorte, saab seda Hetkes vabalt teha.

Üks tähtis asi Hetkes on ka öömenüü – näljased saavad head toitu varaste hommikutundideni.

Nädalavahetuseti saab Hetkest aga pealinna kuumim peopaik, kusjuures omanike sõnul püütakse piletihinda hoida madalal ja rõhuda hoopis enam tasuta üritustele. Hoovi kaardi omanikud saavad piletiga pidudele sisse tasuta (kes mäletab vanalinnas peopaika nimega Hoov, siis sama rahvast ootab pidutsema ka Hetk).

Tallinncity omalt poolt püüab peohunte ka Hetkes toimuga kursis hoida!
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles