Kristiines on täna kogupereüritus «Kaunis aed»

Uwe Gnadenteich
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Räägu park.
Räägu park. Foto: Google Street View

Kristiines Räägu pargis toimub täna konkursi «Kaunis aed» raames kogupereüritus, kuhu on oodatud osalema kõik Kristiine linnaosa erakinnistute, korteriühistute ja asutuste esindajad.


Üritus toimub täna, 29. mail kella 17.30-20 Räägu pargis, mis asub Nõmme tee, Räägu tänava ja Tüve tänava vahel. Abilinnapea Arvo Sarapuu sõnul on Tallinna keskonnameti poolt korraldatud konkursi eesmärk propageerida oma kodu või töökoha ümbruse kujundamist kvaliteetseks elukeskkonnaks, vahendas Raepress.

Tänasel üritusel tutvustatakse uusi suvelilli, räägitakse muldadest, aiatarvikutest ja taimekaitsest ning keskkonnaameti spetsialistid jagavad huvilistele erialaseid nõuandeid nii puude hoolduse kui ka haljastuse kohta. Huvilistel on hea võimalus kohapeal kokku leppida konsultatsioon oma koduaia hooldamiseks. Kõik osalejad saavad kingituseks lilletaime ja hulga uusi teadmisi.

Lastele püstitatakse Ökotelk, kus on võimalik omandada käelist isetegemise oskust ning keskkonnainfot. Üritus on kõigile tasuta ja lastele on lisaks tasuta ponisõit.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles